top of page

PALVELUMME

Tarjoamme Beautycodessa laajan valikoiman esteettisiä hoitoja. Erikoisosaamisemme ja suuri intohimomme on esteettiset hoidot lääketieteellisestä näkökulmasta sekä ikääntymisen ehkäisy ja hidastaminen. Työmme korkea laatu, innovatiiviset ja uudet tekniikat sekä yksilön tarpeiden huomioon ottaminen ovat meille prioriteetteja.

 

**Suosittelemme piipahtamaan vastaanotolla maksuttomassa ammattilaisen toteuttamassa konsultaatiossa ennen hoitosarjojen aloittamista. Ja koska kotihoito on ihonhoidon A ja O, saat mukaasi juuri sinulle sopivan ihonhoitosuunnitelman.**

Kasvohoidot:

 

Mekaaninen ihonpuhdistus (45min) on puhdistava hoito iholle, jossa esiintyy epäpuhtauksia ja tukkeutumia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, naamion sekä hoitovoiteen.

 

Ultraäänipuhdistus (45min) on tehokas ja hellävarainen ihonpuhdistusmenetelmä, joka sopii kaikille ihotyypeille ja eteinkin epäpuhtaan ihon hoitoon. Hoidossa käytetään erityistä laitetta, joka poistaa poistaa kuolleita ihosoluja ja uudistaa ihon ulointa kerrosta ultraääniaalloilla ja suuri-taajuisella värähtelyllä. 

 

Vakuumi-ihonpuhdistus (45min) on hellävarainen hoito, jossa puhdistetaan ihohuokoset alipaineimulaitteella. Tämä tehokas mustapäiden imuri jättää puhtaan ja sileän fiiliksen iholle. 

 

Ihonpuhdistus nuorelle (40 min) sopii ensimmäiseksi kasvohoidoksi nuorelle. Hoitoon sisältyy ihonhoidon ohjaus, alkupuhdistus, kuorinta, kevyt mekaaninen puhdistus, kasvonaamio sekä loppuvoide. Hoidossa käytetään nuorelle iholle sopivia tuotteita.

 

Kosteuttava kasvohoito (60 min) on kaikille ihotyypeille (myös herkälle) sopiva kirkastava ja uudistava hoito, jossa hyödynetään AHA- ja PHA-happoja. Hoidon jälkeen ihosi näyttää tasaisemmalta ja juonteet sileämmältä. Ihon kosteustasapaino tasoittuu sekä 

hoitoaineiden imeytyskyky paranee.

 

Täydellinen kasvohoito (60 min) palauttaa ihollesi kiinteyden ja pehmeyden. Tehohoito kirkastaa ja heleyttää kasvojesi ihoa CO2 karboksiterapian avulla. Tehokkaat raaka-aineet auttavat ihoa taistelemaanihon hapettumista vastaan. Hapettuminen johtuu usein stressistä, ilmansaasteista, päätetyöskentelystä ja näkyy iholla ikääntymisen merkkeinä.

 

Ainutlaatuinen kasvohoito kuperoosi-iholle (45 min) on herkän, couperoottisen sekä muista syistä ärtyneenja punoittavan ihon rauhoittava ja vahvistava hoito. Hoidon jälkeen ihostasi tulee pehmeä, raikas ja tasaisemman värinen. 

 

Miesten kasvohoito (40 min) on tehokas kasvohoito, jossa käytetään miehen iholle sopivia tuotteita. Hoito ehkäisee ihon vanhentumista ja virkistää väsyneen ihon. 

 

Hedelmähappokuorinta (30 min) on pikakaunistava hoitomuoto, joka kirkastaa ja uudistaa kasvosi ihon ja jättää ihanan sileän tunteen kasvoillesi. Hoitoon sisältyy kirkastava kuorinta ja valintasi mukainen kasvonaamio sekä loppuvoiteet. Huom! Hoidon jälkeen on suojauduttuva auringolta erityisen hyvin.

 

Klassinen kasvohieronta (30min) tehdään kasvojen, kaulan, dekolteen, niskan ja hartioiden alueelle. Hieronta rentouttaa kasvot, lieventää lihasjännitystä, stimuloi kollageenin tuotantoa, kiinteyttää  ja antaa iholle terveen hehkun. 

 

Japanilainen Kobido kasvohieronta (lymfahieronta) (60min) lisää ihon elastisuutta, poistaa kuona-aineita, parantaa verenkiertoa ja lymfakiertoa ja rentouttaa kasvojen lihaksia. Lymfa on tehokas turvotuksen poistaja ja sillä on myös erittäin rentouttavia vaikutuksia, sillä se aktivoi parasympaattista hermostoa.

 

Kasvohieronta Endospher Teraphy-laitteella (30 min) on nuorentava innovatiivinen kasvohieronta, joka silottaa ryppyjä, parantaa verenkiertoa, kohottaa ja vahvistaa ihoa, rentouttaa jännittyneitä kasvojen lihaksia (ilmaisulinjat silottuu) sekä stimuloi kollageenin tuotantoa. 

Laitteen toiminta perustuu puristukseen ja mikrovärähtelyyn. Tehokkain nestemäisen väliaineen tyhjennys ja lymfanesteen ja laskimoverin poistaminen kudoksista suoritetaan puristuksen vuoksi, ja mikrovärähtelyn tarkoituksena on parantaa veren mikroverenkiertoa. Lisäksi kudoksia lämmitetään kaksi astetta istunnon aikana. Tämä edistää kollageenin ja elastiinin synteesiä, mikä johtaa nuorentumiseen ja verisuonten seinämien vahvistumiseen. Endosphères®Therapy on kivuton, miellyttävä, fysiologinen, turvallinen hoitomuoto joka ei vahingoita ihoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innovatiiviset hoidot:

 

PRX-t33 kuorinta ja biostimulointi (30min) on kasvoille sekä kaulan alueelle ja halutessaan dekolteelle tehtävä hoito, jossa käytetään vallankumouksellista NEULATONTA biorevitalisaatiota. PRX-T33 on turvallinen ja tehokas ihoa syväkosteuttava, uudistava ja korjaava käsittely, joka stimuloi ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa. PRX-T33 on nopea ja helppo käsittely, joka vähentää ryppyjen määrää ja syvyyttä, parantaa ihon pintaverenkiertoa sekä kiinteyttää ihoasi välittömästi. Voit tulla hoitoon vaikka lounastauolla, sillä tämä kivuton ja ihoa vaurioittamaton hoito ei jätä jälkiä tai punoitusta. 

 

BioRePeelCl3 kuorinta (30 min) eli BioRePeel-happohoito kosteuttaa ja stimuloi ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, palauttaa ihon kimmoisuutta, kiinteyttää, vähentää juonteita, luo lifting-vaikutuksen, tasoittaa arpia sekä supistaa ihohuokosia. Huomaat BioRePeelinCI3:n nuorentavat vaikutukset ihollasi jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

 

JPX3bio (30 min) on tehokkaasti ihoa uudistava neulaton biostimulaattori kasvoille ja kaulalle.

Hoito on ihanteellinen vanhenevalle, veltolle, pigmentoituneelle, ryppyiselle, arpiselle (mm. aknearvet) ja samealle iholle. Hoito on kivuton eikä vaadi palautusaikaa. Suositellaan sarjahoitona, mutta tuloksen näkee jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

 

Radiofrekvenssihoito (45 min) eli RF-kasvohoito perustuu radioaaltojen käyttöön ihon syvissä kerroksissa. Hoito palauttaa ja parantaa ihon kudoksia sekä silottaa ryppyjä kasvojen, kaulan ja silmien alueella. Hoito kiihdyttää verenkiertoa ja edistää kollageenin tuotantoa. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoidon jälkeen. 

 

Biorevitalisaatio-PROPHILO on hellävarainen innovaatiivinen pistoshoito. Valtavasti kosteuttava ja nuorentava PROFHILO on ikääntyneen ihon kokonaisvaltainen hoito, jonka teho perustuu hyaluronihappoon. 

PROFHILO eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteensa ansiosta, joka antaa sen levitä suurelle alueelle kosteuden lisäämiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi ja uudistamiseksi. Hoidon jälkeen on yleensä nähtävissä välitön kosteuttava ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät. PROFHILO on nopea ja helppo tapa parantaa ihon terveyttä: erityisesti kehitetty injektiotekniikka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää, tehden siitä täydellisen lounastunnilla toteutettavan kokonaisvaltaisen kasvohoidon. Vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin riittää hoitamaan koko kasvot.

 

Mesoterapia on hoito, jossa ihoon imeytetään erilaisia peptidejä, vitamiineja ja antioksidantteja. Neulaushoidon tarkoituksena on elvyttää ihoa sekä aktivoida solujen toimintaa ja uusiutumista. Vaikuttavan aineen valitsemme tarpeen mukaan yksilöllisesti.

Mesoterapiaa voi tehdä kasvoille, silmien alueelle, kaulalle ja dekolteen aluelle. 

Muut hoidot:

 

Huulten muotoilu. Käytämme klinikassamme turvallisia ja laadukaita Stylage-täyteaineita. Nämä ovat korkean teknologian tuotteita, joilla saadaan asiakkaan toivoma tulos taatusti.

 

Hiusmesoterapia (30min) on yksi tehokkaimmista hiusten kasvualisäävistä ja hiustenlähtöä vähentävistä hoidosta, jota tehdään sarjahoidoissa.

 

 

Vartalohoidot:

 

Laitehieronta Endosphères®️Therapy on kosmetologiassa vallankumouksellinen italialainen tekniikka jota käytämme klinikassamme sekä kasvoihin, että vartalonhoitoon. (Lue kasvohoidot otsikon alta lisää ”Kasvohieronta Endospher Teraphy-laitteella”-hoidosta.)

 

Laitteella toteutavilla hoidoilla voidaan vähentää lymfanestettä, poistaa selluliittia, parantaa verenkiertoa, muokata kehon muotoa ja lihasten kuntoa.

Endosphères®Therapy on täysin ei-invasiivinen ja kivuton ja toimii täysin "biologisella" tavalla mikropallojen ainutlaatuisella toiminnalla, joka toimii kehon luonnollisissa mekanismeissa rasvan ja rasvakudoksen hajottamiseksi ja muokkaamiseksi ja samalla stimuloi elastiinia ja kollageenin tuotantoa, mikä tähän asti olisi ollut mahdollista vain aggressiivisemmilla hoitomenetelmillä.

Endosphères®Therapy -laitteen kehittivät italialainen insinööri Gianluca Cavaletti ja flebologi Pierre Antonio Bacci kymmenen vuoden aikana. Hoito on fysiologista, turvallista ja ei-traumaattista, minkä ovat vahvistaneet kliiniset tutkimukset Euroopan yliopistollisissa sairaaloissa. Laitteen toiminta perustuu puristukseen ja mikrovärähtelyyn. Tehokkain nestemäisen väliaineen tyhjennys ja lymfanesteen ja laskimoverin poistaminen kudoksista suoritetaan puristuksen ansiosta, ja mikrovärähtelyn tarkoituksena on parantaa veren mikroverenkierto. Lisäksi kudoksia lämmitetään kaksi astetta istunnon aikana. Tämä edistää kollageenin ja elastiinin synteesiä, mikä johtaa nuorentumiseen ja verisuonten seinämien vahvistumiseen.

Endosphères®Therapy on ehdottoman kivuton, miellyttävä eikä vahingoita ihoa, fysiologinen, turvallinen keholle ja välttää myös komplikaatioita, kuten ihon notkautumista ja roikkumista. Kehon muotoilun ja selluliitin poistamisen tulos saavutetaan parantamalla mikroverenkiertoa ja imusuoninesteen poistoa, nopeuttamalla aineenvaihduntaprosesseja ja vahvistamalla kudoksia.

 

Kenelle hoito sopii? 

Hoito sopii käytännössä kaikille, jotka haluavat laihtua, korjata siluettia, nuorentaa ja parantaa terveyttä. Hoitoa ei tehdä alle 18-vuotiaille.

 

Endosphères®Therapy on täydellinen menetelmä hoitoon:

✓ selluliitti

✓ notko iho

✓ kehon ääriviivojen mallinnus

✓ imusuoninesteen poisto ja laskimon ulosvirtaus

✓ aktivoi aineenvaihduntaprosesseja

✓ verisuonikudoksen vahvistaminen

✓ vähentää ylipainoa

 

Esteet Endosphères®Therapy-hoidoille:

✓ olet alle 18 v

✓ olet raskaana

✓ sinulla on ihon patologia tai akuutit tulehdusprosessit iholla

✓ sinulla on akuutit, krooniset tai tartuntataudit

✓ sinulla on krooninen ja/tai akuutti laskimotukos (laskimoveritulppa)

✓ sinulla on ihon troofiset muutokset

✓ sinulla on sidekudosten autoimmuunisairaudet

✓ sinulla on syöpäsairaus

* Muistathan ilmoittaa meille allergiat tai muut terveyteen liittyvät seikat, jotta sinulle saadaan räätälöityä täydellinen hoitosuunnitelma.*

Facial
Body Conscious
bottom of page